28 Şubat 2011 Pazartesi

O Adam'lar..

".....Bugün, bu ülkede ve birçok ülkede, iğreti duran, aşağılanarak bakılan, adam yerine konmayan, değersiz atfedilen, sistemler tarafından ezilmeye çalışılan “dininde diyanetinde, yolunda evinde” olan o adama “sana ne?!” demek yerine, kerhen de olsa “sen ne düşünüyorsun?” diye soruyorlarsa rahmet-i Rahman’a ulaşan Erbakan Hoca’nın büyük katkısı vardır.

Daha fazla ne yazabilirim ki?!

Bugün konuşma hakkı hiçbir siyaside ya da jakobende ya da stratejistte ya da raporlar tutanlarda değil; o adamda, adam yerine konulmayan adamda olmalı. Hani, devlet dairesine girerken, sokakta yürürken “öcü” gibi görülen adamda.

Çünkü, asıl o üzüldü bugün!"
(zeki bulduk)

Bugün gündem haklı olarak sadece Erbakan hocanın vefatıydı..birçok yazınsal ve görsel medya Erbakan Hoca'ya yer vermişti..Konuşmaya hakkı olan olmayan..ama benim içime en çok sinen yazıyı Zeki Bulduk kaleme almıştı daha dün..Bu ülkede "Erbakan" gerçeği bundan ibaretti çünkü..

Bizler yazıda geçen "O adam" değilsek bile o adam olan ailelerin çocuklarıyız 18 Eylül'de de 28 Şubat'ta da müslüman olarak yaşamanın bedelini ödeyen o adamların..Erbakan hoca'nın açmış olduğu o yoldan bugün herbirimiz yürüyoruz... müslüman olarak bir nebze daha rahatsak bu ülkede birazda onların bize bırakmadığı bedellerdendir..minnet borcumuz bu yüzdendir..

Rabbim Rahmetiyle muamele etsin
Biz Razıydık O'da razı olsun inşallah..


NüHa

2 yorum:

  1. Amin..inşallah..
    Mekanı Cennet olsun..

    Ne güzel yazmış Zeki Bulduk..
    ve sevgili Nüha ne güzel söylemişsin sen de 'bize bırakılmayan bedeller..'
    Mükafatı büyük olacaktır inşallah bu bedelleri ödeyenlerin..bu ızdıraplardan geçenlerin..
    ya diğerlerinin hali nice olacak..
    Rabbim ıslah etsin..
    Şükür ki inancımız var..
    Çok şükür..

    YanıtlaSil
  2. Amin ebr-i nisan kardeşim dualarına..

    YanıtlaSil

Sözün Gücüne inanmayan neden kelime-i şehadet getirir ki?..